Uitgeverij de Kandelaar

BCB-BEURS

Geplaatst op: 12 mei 2006

Uitgeverij de Kandelaar zal op 23, 25 en 26 september 2006 aanwezig zijn op de BCB-BEURS. Deze beurs zal gehouden worden in de IJselhallen in Zwolle. Zaterdag 23 september is de beurs toegankelijk voor u als lezerspubliek. De andere dagen is de beurs uitsluitend toegankelijk voor boekhandels.

Op de beurs zal de uitgeverij al zijn producten tentoonstellen en u wordt dan ook van harte uitgenodigd om eens op onze stand te komen kijken. U kunt dan vragen stellen over onze producten of gewoon de mensen achter de organisatie leren kennen.

Elihu, de Buziet

Geplaatst op: 13 februari 2006

Het nieuwe boek van Uitgeverij 'de Kandelaar' is goed ontvangen op de beurzen in Wezep en Houten. De naam 'Elihu, de Buziet' riep bij velen herkenning op en men gaf aan benieuwd te zijn naar een boek dat niet oppervlakkig bleef, maar de diepte in ging.
Opmerkelijk op beide beurzen was, dat velen 'Het Boek voor Onze Tijd' niet alleen inkeken, maar ook aanschaften. Zo is duidelijk dat het niet uitmaakt of een boek oorspronkelijk in de negentiende eeuw is geschreven, maar dat kwaliteit voorop staat bij veel boekverkopers.

BCB Beurzen

Geplaatst op: 13 februari 2006

Uitgeverij de Kandelaar zal op 2 februari in Wezep en op 9 februari te Houten op de voorjaarsbeurzen van het BCB aanwezig zijn. Hier zal het nieuwste boek van de uitgeverij, "Elihu, de Buziet", gepresenteerd worden.

Tevens kunt u alle andere producten van de uitgeverij bekijken.