Nieuws

BCB Najaarsbeurs 2020

Dit najaar kunt u Uitgeverij de Kandelaar met een stand vinden op de BCB Najaarsbeurs van 21 september te Houten. Uitgeverij de Kandelaar richt zich op Bijbelstudieboeken. De door ons aangeboden boeken geven een dieper inzicht in de verborgenheden van de Bijbel. In onze Bijbelstudieboeken zijn vragen opgenomen over het desbetreffende onderwerp. Ze zijn daarmee uitermate geschikt voor Bijbelstudie. Onze nieuwe website ondersteunt u bij uw Bijbelstudie. Dit najaar komt ook weer een Bijbelstudieboek uit met als titel “Profetische vergezichten”. Dit boek bestaat uit de uitleg bij een vijftal onderwerpen uit de Bijbel, zoals bijvoorbeeld het Loofhuttenfeest en de volkomen

Lees meer

Het Hooglied van Salomo

Het nieuwe boek van Uitgeverij ‘de Kandelaar is goed ontvangen op de beurs in Houten. Men gaf aan benieuwd te zijn naar een boek dat niet oppervlakkig bleef, maar de diepte in ging. Dit nieuwe boek is vanaf nu te bestellen via de site.

Lees meer

Boekenpresentatie ‘De wederkomst, een ontdekkingsreis’ te Ede

Het ligt in ons voornemen om DV op zaterdag 21 juni in Boekhandel De Bron, Maanderweg 12B in Ede een bijzondere boekenpresentatie te houden. Uitgeverij De Kandelaar is een jonge uitgever van Bijbels verantwoorde, theologische lectuur. De lezer kan door het lezen hiervan meer en actuele kennis van de Bijbel vergaren en daarmee het eigen geloof, mogelijk, meer diepgang geven. De uitgaven bieden een schat aan Bijbelkennis en inzicht aan hen die de moeite nemen de boeken te bestuderen. Alle boeken zijn zeer geschikt voor Bijbelstudie, zowel voor persoonlijke studie als voor Bijbelstudiegroepen. Enkele uitgaven bevatten hiervoor studie- en discussievragen.

Lees meer

BCB-voorjaarsbeurzen

De BCB-voorjaarsbeurzen zijn bestemd voor uitgevers en producenten van christelijke boeken (Bijbels en boeken die op enigerlei wijze de booschap van de Bijbel weergeven), muziekdragers en multimedia en aanverwante artikelen die via de boekhandel worden verkocht. Ook Uitgeverij de Kandelaar zal op 27 januari 2014 van 9.00 uur tot 20.00 uur met een stand aanwezig zijn op deze beurs U kunt ons vinden op stand nr. 24 Aanvang 9.00 uur tot 20.00 uur. Uitgeverij De Kandelaar is te vinden op stand nr. 24.

Lees meer