Nieuws

BCB Voorjaarsbeurs 2022

Op maandag 28 maart is Uitgeverij de Kandelaar weer aanwezig op de BCB Voorjaarsbeurs. De beurs is dit jaar op een nieuwe locatie: evenementencentrum ‘de Basiliek’ te Veenendaal.

Lees meer

BCB Najaarsbeurs 2020

Dit najaar kunt u Uitgeverij de Kandelaar met een stand vinden op de BCB Najaarsbeurs van 21 september te Houten. Uitgeverij de Kandelaar richt zich op Bijbelstudieboeken. De door ons aangeboden boeken geven een dieper inzicht in de verborgenheden van de Bijbel. In onze Bijbelstudieboeken zijn vragen opgenomen over het desbetreffende onderwerp. Ze zijn daarmee uitermate geschikt voor Bijbelstudie. Onze nieuwe website ondersteunt u bij uw Bijbelstudie. Dit najaar komt ook weer een Bijbelstudieboek uit met als titel “Profetische vergezichten”. Dit boek bestaat uit de uitleg van een vijftal onderwerpen uit de Bijbel, zoals bijvoorbeeld het Loofhuttenfeest en de volkomen

Lees meer

Het Hooglied van Salomo

Het nieuwe boek van Uitgeverij ‘de Kandelaar is goed ontvangen op de beurs in Houten. Men gaf aan benieuwd te zijn naar een boek dat niet oppervlakkig bleef, maar de diepte in ging. Dit nieuwe boek is vanaf nu te bestellen via de site.

Lees meer